Volden og Ringshaug Skolekorps

Bli medlem på vår facebook gruppe

Bli medlem på vår facebook gruppe
Bli medlem på vår facebook gruppe

Volden og Ringshaug skolekorps har en egen facebook gruppe hvor vi deler bilder og videosnutter. Vi anbefaler alle medlemmer og foresatte og registrere seg på vår facebook gruppe.


Les mer...

SKAL DU TIPPE STØTT OSS MED GRASROTANDELEN !


Les mer...

Årsmøte 18.februar 2021 kl.19:00

 Årsmøte 18.februar 2021 kl.19:00


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

En parade av høydepunkter

Neste helg trer Øystein Bø av som styreleder, etter å ha ledet NMF Øst i åtte år. De små og store øyeblikkene i møte med medlemmene utgjør høydepunktene.


Les mer...
Gjenåpning – dette gjelder
Eidsvoll Janitsjarkorps

Etter tirsdagens pressekonferanse har vi fått mange spørsmål om hva som gjelder for gjenåpning av korps- og drilløvelser. I denne saken er det en oppdatering av vårt avklaringsdokument for korps og drill. Det samme gjelder den generelle smittevernveilederen.


Les mer...
– Noe for alle typer dirigenter

9. – 13. august går den tiende Dirigentuka av stabelen. En sosial og lærerik uke, med gode lærere og nye kontakter, hvor det finnes noe for alle typer dirigenter


Les mer...
Nasjonalt kurs: Korpsarrangering 2021
Idar Torskangerpoll

Også i år inviterer vi til Nasjonalt kurs på Viken Folkehøgskole: Korpsarrangering. Kurset er fra 24. til 30. juli og kursleder er som vanlig Idar Torskangerpoll.


Les mer...
Haukerød skolekorps søker juniorkorps-dirigent

Er du vår nye juniorkorps-dirigent?


Les mer...
Nå likestilles kultur og idrett

Nå er det ikke lenger bare innendørs breddeidrett blant barn og unge som kan ha innendørs arrangement for inntil 50 personer. Nå gjelder det også for korpsene og resten av fritidsaktivitetene. Det kom frem på regjeringens pressekonferanse på tirsdag ettermiddag.


Les mer...
Konstruktivt møte uten konkrete løfter
Statssekretær Emma Lind Kulturdepartementet

Lederne i korpsorganisasjonene og Norsk musikkråd sammenfatter dagens møte med Kulturdepartementet som konstruktivt. Det kom ingen konkrete løfter om dekning av korpsenes inntektsbortfall på bordet, slik organisasjonene har bedt om, men departementet ser på mulighetene.


Les mer...
TERMINLISTE for høst 2020 - vår 2021 Les mer...