Volden og Ringshaug Skolekorps

Bli medlem på vår facebook gruppe

Bli medlem på vår facebook gruppe
Bli medlem på vår facebook gruppe

Volden og Ringshaug skolekorps har en egen facebook gruppe hvor vi deler bilder og videosnutter. Vi anbefaler alle medlemmer og foresatte og registrere seg på vår facebook gruppe.


Les mer...

SKAL DU TIPPE STØTT OSS MED GRASROTANDELEN !


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

Historisk NM korpsdrill

NM Korpsdrill 2021 kulminerte  i  sendingen på vår livestreamkanal, som startet kl ni søndag 20. juni der alle tropper, samt topp seks i solist- og duettklassene ble vist.


Les mer...
NM skolekorps gjennomført med glans

Skolekorpsene har levert etter alle kunstens regler under det digitale norgesmesterskapet, som ble sendt på vår livestreamkanal i dag. Marinemusikken avsluttet med en flott festkonsert. Tertnes Skoles Musikkorps og Midtun Skoles Musikkorps er årets NM-vinnere. 66 korps deltok.


Les mer...
Alt klart for digital NM-helg

Lørdag 19. juni er det klart for NM skolekorps og dagen etter skal drillerne i aksjon under NM korpsdrill. Alt foregår digitalt på NMFs livestreamkanal.


Les mer...
NM janitsjar 2022

Når: 1.-2. april 2022
For: Janitsjarkorps
Hvor: Trondheim


Les mer...
Siste nytt om Styreportalen

Det gikk ut mail til alle korpsene 13. juni med informasjon om overgangen fra Korpdrift.no til Styreportalen.


Les mer...
Vinnerne av VIVO2021 er kåret!

Vi er imponert over alle bidragene som kom inn i konkurransen VIVO 2021! Korpsene har vist kreativitet og engasjement, og funnet løsninger slik at de likevel har spredt korpsglede i koronaåret 2020/2021. Etter finalerunden kan vi gratulerer Brønnøysund skolekorps og Tveit Union Musikkorps som vinnere av VIVO 2021!

Tomrefjord skulekorps valgte i år å sette sammen en film fra alle våre konserter og prosjekter gjennom sesongen forbi vise hvor mye fint vi har fått til dette året til tross for restriksjonene . Vi har hatt mange kjekke prosjekter der medlemmene har fått utfolde seg og vist set fra ulike sider og høgdepunktet var […]

Les mer...
TERMINLISTE for høst 2020 - vår 2021 Les mer...