Volden og Ringshaug Skolekorps

Hei!
Her på hjemmesiden finner du informasjon som ikke endrer seg så ofte. Det vil være slikt som: vedtekter, Hvem sitter i styret og komiteer, hva gjør man som korpsvakt, behandling av instrumenter, terminliste osv. Informasjon om neste konsert o.l vil også komme på hjemmesiden. 

Den ofisielle informasjonskanalen til korpset er Spond. Alle medlemmer bør laste ned Appen. I Spond vil du finne alle arrangemanger som korpset skal delta på. Her vil klokkeslett og oppmøtesteder o.l stå. Korpset har også en egen Facebook gruppe. Her kan du følge med hva korpset holder på med. Det anbefales å meld deg inn i vår fb gruppe om du ikke allerede er det. 

NB: Hjemmesiden ser litt forskjellig ut om man logger seg på PC eller via telefonen. På PC kommer undermenyene på venstre side. Via telefon trykker man på det røde feltet med hvite striper som dukker opp på høyre side for å få opp undermenyene.

 
Vi legger opp til styremøter ca. hver 4. uke. Saker som medlemmer eller foresatte ønsker å ta opp kan sendes styreleder på e-post leder@vrsk.no eller tlf.91195505

 

Styret og komiteer


Beredskapsplan